NY BLOGG NY BLOGG NY BLOGG

HEJ ALLIHOPA!
 
HAR NY BLOGG SÅ ISTÄLLET FÖR ATT KLICKA IN ER HÄR SÅ FÅR NI SLÄPA ER TILL ZANDRAS.FORME.SE!
 
MIN BLOGG PÅ DENNA PORTAL KOMMER ATT FLYTTAS ÖVER TILL DEN NYA OCH SEDAN TAS BORT SÅ GÖR ER SÄKRA PÅ ATT HA LAGT TILL DENNA SOM FAVVO ELLER SPARAT DEN I MINNET! PUSS

#TBT SAKNAR DET GRÖNA

Bild från förra sommaren under konfirmationslägret.
 
Jag saknar det gröna så mycket. När vägarna var gröna, när parken var grön och när det var skönt ute. Grönt är skönt. När man kunde gå i shorts, i linne och inte bry sig om att frysa. Visst, solen är ju framme och det kan bli behagligt varmt ibland men det är inte samma sak. Det är inte grönt. När det är grönt ute, då är sommaren här och då kan man gå i shorts. Jag vill ha grönt. För grönt är skönt.
 
 
 

OOTD

 
TOPP FRÅN H&M
KJOL FRÅN ZARA
SKOR FRÅN BIKBOK
SMYCKEN KÖPTA I POLEN
VÄSKA FRÅN OHIO
GAMLA SUNNIES

SNEAK PEAK

 
 
sneak peak.

GODMORGON!

 
Godmorgon! Här sitter jag med mitt tisdagste, i kimono och läser senaste Glossy mag. Skojar, ligger i min säng med två kompisar och se förjävlig ut, helt nyvaken och dan. Tycker liknande bilder är fina men när man skriver " här sitter jag i måndagsolen och njuter av denna underbara morgon" samtidigt som posar och fixat sig upp till tänderna är gränsen nådd. Jag älskar att foto sådanna bilder men man får passa sig för vad man skriver för text, annars kan det gå riktigt fel. Eftersom alla vet att det egentligen inte är så som det ser ut.
 
Nu ska den gnällande Zandra'n göra lite frukost och sedan ska vi träna, puss!