YESTERDAY'S OUTFIT


Så här såg jag ut igår! Har ej hunnit uppdatera så jag verkligen inte haft en minut över de senaste dagarna. I torsdags körde vi turneringen, gick faktiskt ganska bra ändå. Vi är verkligen ingen bandyklass, alla andra sporter är vi skitduktiga i, så vi trodde vi skulle förlora mot ALLA och åka ut, men vi kom till semifinal så det vart riktigt lyckat! 

Igår så åkte jag till skolan som vanligt, Ida och Alice har sovit hos mig ett par dagar så de hängde förstås med. Skolan gick bra, var en väldigt lugn dag då flera lärare hade nationella med sexorna och många var sjuka så det blev en riktig chilldag. Efter skolan så åkte jag till gymmet och körde lite innan jag tog bussen till Rockneby för att sova hos min bror Robin m familj, vi hade det så mysigt igår! 

Idag är det obestämda planer så vi får se lite vad som händer men ska i vilket fall till gymmet ikväll! Tänkte köra på ett avslappnat yogapass, så skönt!!

// Tröja från Zara // Kjol från NY // Väska från Ohio // Sunnies ? // Halsband köpt i Polen // Ballerina från Skopunkten //


amelia & emma - enäggstvillingar och modeller

Snygg outfit!URL: http://emmaochamelia.blogg.se/


Dzenii

Riktigt fint :)URL: http://dzenitacolic.forme.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo