APRIL

 
APRIL NEEDS
 
APRIL NEEDS by zandralinnea featuring a gel foundation
 
ALLTSÅ.. tiden går så fruktansvärt fort. Det kändes som julafton igår. Och nu är det snart april? Men jag klagar inte, vi åker ju faktiskt till Berlin då! Samtidigt som Miley Cyrus kommer närmare och gymnasietiden träder fram snabbare! Gud vad jag längtar! Jag känner en hel del som ar panik över gymnasiet, jag känner mig superlugn och tar det som det kommer, jag är nog den där med lugna typen...
 
Nu när april kommer så måste jag införskaffa mig lite saker, saker jag velat ha länge och saker som jag bara känner att jag måste köpa! Tex en ny skolväska, självklart ska jag inte köpa denna väska för 160 000 utan hittade en superfin på Bikbok häromdagen för 99 spänn! 99 spänn!!! Hoppas verkligen den finns kvar nu när jag åker tillbaka på fredag, får pengar på torsdag nämligen... Den ser nästan likadan ut förutom att den är så mycket större och är mer kantig, ni kan få se bild på den om jag köper den! 
 
Dessutom vill jag ha uggs, flipflops från Hollister i skinn och de glittriga vansen sooo bad! Alla tre skotyperna har jag dreglat över i månader så känner att dessa måste jag införskaffa mig i Berlin! 
 
Sportarmband till mobilen är ett måste, lika så concealer och foundation/rouge borste.. En ny plånbok drömmer jag om, helst en liknande! Och böcker, får aldrig nog utav Nicholas Sparks. Och sist men inte minst dessa underbara byxor från H&M. Mina allra finaste kompisar Ida (Boo) och Alice (sessan) har sådanna och de är så fruktansvärt gosiga att jag kommer bo i dem tills jag dör! Dessa finns även i leopardmönstrat, så snyggt! 
Sedan finns det ju självklart massor med annat smått och gott som ska få plats i min budget, tex Berlinresan, ska bli så fruktansvärt kul!!! Vet dock inte hur pengarna ska räcka till?! Tur att min mamma och pappa kan försörja mig, annars hade jag nog bott på gatan nu shoppinggalen som jag är! Nu ska jag plugga españoleeeeeeeeeee, puss!


BYcajsaB

OH, vans! Har själv ett par röda. ÄLSKAR DOM!URL: http://bycajsab.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo