A REGULAR THURSDAY

Har genomgått en helt vanlig torsdag, eller kanske inte en helt vanlig torsdag då vi startade med nationellt prov i fyra timmar... Hur gick det för er? För mig känns det bra, eller sådär. Hade kunnat göra så mycket bättre men för den tiden vi fick på oss så kändes det bra! Jag använde den resonerande texten "Far och Flyg?!". Tycker det är enkelt att resonera och argumentera så denna passade mig perfekt! 
 
Annars har dagen varit normal, nej, det har den inte. Alltså när jag tänker på dagen i efterhand så har det inte varit en normal torsdag. Efter det nationella provet åt vi och körde sedan 40 minuters matte. Efter det hade vi engelska och spanska kvar innan vi slutade men istället så fick vi åka hem, rätt så chill skulle jag säga! Jag åkte hem för att byta om för att sedan möta Ida och träna.. Vi körde på löpband, styrka och en massa stretch. Så jäkla skönt! Efter ett tag som Alice och sedan dess satt vi bara och pratade, åt massor med onyttigheter och bara hade tjejsnack. Alice lämnade runt åtta och Ida lämnade precis. Imorgon blir det heller ingen normal dag då jag ska till CIS för en prova-på-dag. Dels för att lära känna skolan bättre och dels för att se om jag verkligen valt rätt, är detta skolan jag vill spendera tre år av mitt liv på? Allt måste kännas rätt! Efter denna prova-på-dag så kommer jag att möta Ida och Alice på stan för en ordentlig shoppingrunda samt sushidejt! Ska bli så fruktansvärt mysigt! Vi hörs imorgon, nu ska jag sova! Skickar en godnattpuss via skärmen, GODNATT.
 
 
 Har glömt att nämna våra supersnygga klasströjor vi fick idag, är så fruktansvärt nöjd! Ni kan få se namn på baksidan en annan dag! På baksidan har vi även vårt "roliga" tryck. Denna tröja är så snygg, skön, bekväm, mysig, ja allt i ett. Vill dö i den, bokstavligt! Fy vad jag kommer gråta när vi går ut i vår, alltså tänk att de jag växt upp med, de som jag gått i skolan med sedan sexårs kommer jag nu nästan aldrig träffa. Kanske någon enstaka gång, men liksom aldrig igen. Det är så jobbigt att jag blir tårögd när jag tänker på det, hur ska jag klara mig utan er i 9A? 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo