MY BEAUTY BAG

 
// Body Lotion (Peach) från The Body Shop // Deo från Dove // Dagkräm från Vichy // Hårborste // Ögonbrynstrimmer från Oriflame // Rengöringsgel från Vichy // Sminkborttagning från Oriflame // Ansiktshandduk // 
 
Fick frågon efter inlägget "What's in my bag" om vad som fanns i min neccessär, så här har ni hela kittet! Såklart finns det även tops, pads, tamponger mm men det var inte nödvändigt att ha med det på bild! Älskar produkterna från Vichy, de är lite dyrare men så jäkla bra och otroligt prisvärda! Har du problem med din hy rekomenderar jag verkligen att testa Vichys produkter, men först och främst ska du gå till en utbildad som kan analysera om din hy och rekomendera dig om ett par produkter han/hon tycker är bäst! Jag gjorde detta på mitt närmsta apotek och fick med mig ett par prover hem, bla Vichy och blev helt förstummad. Vichys produkter skapar magi! Känner mig så fräsch och otroligt frisk! 
 
En annan produkt som är superbra är ögonbrynstrimmern från Oriflame, den är superbra. Kommer skriva ett enskilt inlägg om den, den är verkligen superbra! 
 
Alla andra produkter är något som används varje dag men som ändå inte tar så mycket plats, helt klart någonting som borde finnas i varje neccessär! 


amanda johansson

vilken fin blogg, så ljus & fin!URL: http://aamandastyle.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo