ISABELLA LÖWENGRIP ; BLONDINBELLA

 
Vilken otrolig männsika. Jag har alltid sagt att man aldrig kan säga hur en människa är förens man lärt känna den men om Isabella är denna regel okej att bryta. Jag ryser när jag läser hennes böcker! Hon får mig verkligen att må bra när jag läser Egoboost. Hon får mig att känna mig själv vacker, stark och självsäker. Ingen annan förrutom min familj och min allra finaste vän kan få mig att känna mig så, men Isabella kan. När man läser Egoboost förstår man verkligen hur dum man är när man låter sig själv se ner på sin kropp. Hur dum man är när man står framför spegeln och önskar man var en VS modell. Det är klart man ska få drömma och önska, men när man kränker sig själv är gränsen nådd. Tack Isabella för sådanna fina böcker att tårarna rinner när man läser. Hur du får en att inse hur fin man är. Tack från djupet av mitt hjärta!
 
Igår när jag satt med ansiktsmask på toalettsitsen med tända ljus och fotbad kom mamma in med boken Egoboost skriven utav Isabella Löwengrip, även kallad blondinbella. Hon sa att jag borde ge den ett försök. Jag var tveksam men satte genast igång att läsa. Och vet ni vad? Jag fastnade helt. När sedan mamma ropade på mig att lunchen var klar hade jag läst halva boken och ansiktsmasken satt fast som sten på min hud. Den hade torkat helt och vattnet mina fötter badade i var iskallt. Men vad gjorde det? Jag fortsatte läsa iallafall, boken hade rört mig något enormt. På kvällen när jag läst ut boken satt jag i flera minuter efter och tänkte på mitt liv och budskapet med boken. Hur dum är jag egentligen som kallar mig själv ful när jag står framför spegeln? Jag är inte ful. Jag vet att jag är vacker. Och att säga är att man själv är vacker gör en definitivt inte till ett ego. Det gör en stark, lycklig och självsäker. Så nu ska jag ställa mig framför spegeln i mitt rum, intala mig själv att jag är vacker och sedan sätta igång med att läsa Isabellas Hemligheter med en kopp grönt te. Det kan inte bli bätte än så!


Samantha

Fin blogg du har, kolla gärna in mitt inlägg om idealen i samhället! :) http://saamanthamarsh.blogg.se/2014/january/kroppsideal-hit-och-dit.htmlURL: http://saamanthamarsh.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo