HAIR ROUTINES

 
Har skrivit en väldigt massa skönhetsinlägg de senaste dagarna och ni verkade uppskatta det så tänkte fortsätta en liten stund till med detta! Tänkte nämligen nu berätta om mina hårrutiner. Det är ju faktiskt väldigt viktigt att ta hand om sitt hår så att det inte blir slitet, använda värmeskydd och så vidare. Jag lockar/plattar ej håret längre så behöver ej de produkter men de är viktigt för er som gör detta att använda värmeskydd!
 
Jag tänkte göra detta enkelt för både mig och er genom att bara skriva vad produkten jag använder heter och i vilken ordning jag använder dem, here we go: 
 
1. Först använder jag mig utav TRE Semmés Shampoo Salon Silk, riktigt bra för håret! 
 
2. Efter du använt Shampoo ska du handdukstorka håret för att kunna gå vidare till nästa steg (gäller endast min balsam)
 
3. När du handdukstorkat ditt hår applicerar du antingen "Keratin" eller "Argan" från märket Kallos. Brukar variera mellan dessa varje månad, alltså att jag tar Keratin en månad och byter sedan till Argan nästa månad. De är köpta i Polen och är riktigt grymma! De får en att känna sig frisk och stärker en hårbotten något otroligt. Man får ett helt nytt hår känns det som, ett drömhår! Nästa gång du ska besöka Polen borde du köpa hem dessa! 
Du ska ha i detta i ca 5 minuter.
 
4. Under tiden jag väntar på att balsamet ska verka så brukar jag raka bennen och alla andra nödvändiga ställen och tvåla in mig! Använder mig utav Barnängens "Shower + Lotion" med passionsfrukt som är riktigt bra! Den luktar otroligt gott och man blir len som en babyrumpa efteråt! 
 
5. Efter dessa fem minuter kan du tvätta ur ditt hår och där har du det! Ditt drömhår! Låt alltid ditt hår torka av sig självt, det värsta du kan göra mot ditt hår är att använda hårfön, så otroligt vårdslöst! Efter att mitt hår är torkat brukar jag dra igenom det med min älskvärda borste, otroligt bra är den! 
 
6, KLART!
 
 
Hoppas ni fick lite tips och ideér! Är det något ni undrar över så ställ gärna frågor i kommentarsfältet! Kram


Elin Bjurek

Är lite sugen på en sån borste faktiskt.. de verkar riktigt bra :)URL: http://elinbjureks.se/


Ewelina - modell

Åh vad bra!

KramURL: http://lifebyewe.blogg.se


ami

Det är ju jätte bra tips för håret ju :)URL: http://twofaced.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo